Ekibe bir freelancer katıldı. Herkesi değil, sadece kendi müşterilerini görür.
Team planında onu Üye olarak davet edin ve yönettiği müşteri sayfalarını işaretleyin. Birinin işaretini kaldırırsanız o sayfa “Erişim yok” olarak görünür. Sahipler ve Yöneticiler tüm çalışma alanını görür.












AFP








